Sunday, 25 December 2011

Hoe zou in een gelijkheids-geldsysteem betaald worden voor grondstoffen en energie en producten...??

Nou, alles wat we nu gebruiken en produceren in de vorm van levensbehoeftes en ook entertainment  als jullie allemaal al weten moet ervoor betaald worden. En wij weten ook allemaal dat we betalen omdat sommige bedrijven ons vertellen dat we dat moeten doen, omdat hun ervoor zorgen dat wij dat allemaal hebben, en kunnen krijgen of ervan genieten. Het huidige systeem is zo in mekaar gezet dat het lijkt alsof dat allemaal eerlijk is,dus dat jij moet betalen  omdat er iets wordt gemaakt of geproduceerd voor jou. Er was/is veel gedaan om jou zo ver te krijgen om dat allemaal te geloven, zo diep geloven dat jij tot de dag van vandaag het totaal hebt geaccepteerd, het is allemaal zogenaamd: ''normaal'' voor jou, niks mis mee...!!

Laten we gaan kijken of dat normaal is of niet als wij gebruik gaan maken van onze GEZONDE VERSTAND.

We beginnen met een vraag en van daaruit breiden we het verder uit.

Wat was als eerst de mens of het planeet....?? Jullie weten allemaal het antwoord op deze vraag, iedereen zal zeggen HET PLANEET natuurlijk.....dahhh....waar of niet waar...???

Dus als dat waar is en is niet eens te argumenteren dan weten we ook dat wij als de mens niks kunnen claimen hier op aarde en zeggen dat het van ons is, want wij zijn niet degenen die het hier hebben gezet, dus met andere woorden, wij zijn niet de scheppers van wat hier is als de aarde met alles erop en eraan. Maar nu hebben wij een stomme systeem in mekaar gezet die dat wel reflecteerd, dus die vorm geeft alsof wij de baas zijn of degenen zijn die de aarde hebben geschappen met alles erop en eraan. Het huidige systeem is één die gebaseerd is in schuld, dus dat de meerderheid van de mensheid schuldig zijn aan een kleine groep die doen alsof hun de baas zijn omdat ze de aarde wisten te mijnen en allerlei dingen maken en zodoende vinden dat,dat een perfect vorm is om van de anderen slaven te maken. Dingen ontdekken, maak niet dat jij ineens de baas bent of de baas kan spelen. Want je bent alleen maar iets aan het gebruiken, of beter gezegd misbruiken die al bestond en dan doe je dat op een verkeerde manier ook nog. In plaats van het gelijkelijk te delen met allen, gebruik je het om anderen gevangen te houden/nemen en niet alleen de mens, maar ook het dierenrijk en de natuur in zijn geheel en er wordt helemaal niet gekeken  naar wat voor consequenties er allemaal ervan uit zullen vloeien.

We zijn nu zo ver dat het systeem nu zelf de macht heeft over zijn meester. Kan je dat voorstellen...??  Jij maakt iets of geeft het leven zeg maar en op een gegeven moment heerst het over jezelf en het grappigste en domste over dit allemaal is ook dat het iets is die niet eens van belang is als levensbehoefte, dus dat je het niet kan ETEN b.v. om jezelf in leven te houden. Het is niet belangrijk, het is iets wat je ZONDER kan in deze wereld, het is niet noodzakelijk. Het maakt niet dat jou lichaam ademt, het maakt niet dat je kan lopen of slapen, dat je kan eten, het maakt niet dat jou hart klopt, het maakt niet dat de groenten en vruchten en allerlei vegetatie groeien, het maakt niet dat de dieren bestaan en leven, het maakt niet dat er water is, het maakt niet dat er zuurstof gemaakt wordt...enz enz........

Dus in een gelijkheids-geldsysteem wordt ''betalen'' meer als een vorm van gift, een soort als dank geven aan onszelf en de aarde voor wat het ons geeft, en we geven en delen aan mekaar en alles wat er al HIER is die onze lichamen nodig hebben om te functioneren in deze realiteit als de AARDE. Het geld in een gelijkheids-geldsysteem neemt een vorm aan van een makkleijke manier om die dingen tot jou toe te laten komen, een manier waar logistiek en distributie als beste georganiseerd wordt zodat ieder krijgt wat hij/zij nodig heeft om een waardig leven HIER te ervaren tot de dag van vertrek. En dit wordt door ONS allemaal bepaald, geen ene kleine groepje gaat bepalen wat er gedaan moet worden, wij bepalen het allemaal, dus daadwerkelijke samenwerking, niet dat kak wat nu uitgespuugd wordt over samenwerken, die alleen maar gebaseerd is op zelfingenomenheid/baatzuchtigheid.  Dus eindelijk wordt het woord: ''betalen'' gezien en gebruikt als een geschenk, een geschenk aan leven waar we alles wat er hier is schenken aan onszelf en alles, dus leven geven aan leven zelf, de ene echte VRIJHEID, er is geen ander vrijheid...!!

Dus energie en producten en grondstoffen worden allemaal ons als geschenken aangeboden, aan allen gelijkelijk...!! En niet gebruikt om slaven ermee te maken en te manipuleren voor macht en hebzucht.


Dankje.


Larry ManuelaWil je onze groep steunen doe maar een koopje hier: eqafe

Weer je meer weten over gelijkheids-geldsysteem, dan lees onze artiekelen en kijk naar onze videotjes hier: equal money

En wil je meedoen en te weten komen hoe jou verstand in mekaar zit en hoe het werkt zodat je een verantwoordelijk mens wordt, doe het maar hier:Desteni I process

En wil je meer leren over wat er allemaal daadwerkelijk gebeurt hier op aarde en waarom en heel veel meer, ga maar hier: desteni universeNo comments:

Post a Comment